Retourneren!

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had, Spijtig! Maar dit kan natuurlijk altijd gebeuren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via naamblokken@outlook.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retour Aanmelden:

Meld je retour aan via onze mail: Naamblokken@outlook.com en vermeld je naam ,het ordernummer, het product en de reden van de retour vermelding. De retour mag naar ons postadres terug gestuurd worden, let op dit is op eigen kosten! De Retouren dienen binnen 7 werkdagen retour gemeld te zijn bij ons.

Uitzonderingen retourneren

De volgende producten kunnen niet retour genomen worden:

“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

LET OP!! alle gepersonaliseerde producten kunnen NIET retour worden verstuurd!!

Stuur het artikel in perfecte conditie weer terug incl. de originele verpakking onder vermelding van het bestelnummer. Pak de producten met zorg in, beschadigde producten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd is bij aflevering, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via Bewonderd.bb@outlook.com graag voorzien van foto.

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Als wij de retour netjes hebben ontvangen dan sturen we je een creditfactuur als bevestiging. Het aankoop bedrag wordt netjes binnen 14 werkdagen teruggestort op de rekening. ( Als de order reeds betaald is)

Ruilingen & Retouren kunnen verzonden worden naar:

Bewonderd
De Gaarden 80
8101ZA Raalte