Hallo ik ben elina en Ik ben de maker van Bewonderd/Naamblokken!

Het idee voor bewonderd/naamblokken is begonnen toen ik opzoek was naar een persoonlijk naamblokken set voor mijn zoontje en dochter hun kamertje, iets unieks niet zo standaard. Ik kon maar niks vinden en heb toen zelf besloten om zelf iets te maken.

De feedback van mij familie en vrienden waren zo enorm positief dat hier langzaam vraag naar was, of ik ook voor hun leuke naamblokken sets wilde maken om cadeau te geven. Na een paar maanden waagde ik de sprong om sociaal media account te creëren, en dit bleek enorm in de smaak te vallen waarna ik had besloten om een webshop/website te gaan maken.

Dit is zo uit de hand gelopen door de overweldigde   positieve reacties, dat er nu op dit moment een schilders werkplek aan huis wordt gemaakt.

Al mijn producten worden beschilderd! Er zitten geen stickers op ! en alles is naar wens te maken. Wat begonnen is met het beschilderen van naamblokken is nu uitgebreid naar leuke houten letters, decoratie blokken, geboorteborden en nog veel meer.

Alles op mijn website is naar eigen keuzen beschildering te maken, en mocht het artikel of de kleuren niet aanwezig zijn kun je me altijd een berichtje geven via de website chat / e-mail naamblokken@outlook.com of onze whats app op het nr: 06-53850049.

Heel veel plezier op mijn shop.